Coaching

Wil je jezelf ontwikkelen in de volgende gebieden:
 § Persoonlijke kenmerken.
 § Persoonlijke eigenschappen.
 § Jezelf zijn in je relaties.
 § Jezelf zijn op je werk.
 § Jezelf zijn als leidinggevende.
 § Loopbaan/carrière.
 § Studie motivatie/studie richting.
 § Of gewoon sterker in je schoenen staan (trost durven zijn op wie je bent).
Dan wordt het tijd voor coaching ! 

Bij coaching gaan we samen uitzoeken waar de mogelijkheden tot verbetering liggen. Welke talenten bijdragen aan je persoonlijke proces en aan welke eigenschappen we moeten werken om nog verder te komen. 

Coaching haalt de antwoorden uit jezelf en helpt bij je eigen kwaliteiten te benutten en daarmee Je eigen kracht en gevoelens te benutten 

Wat kan ik voor je betekenen:
Mijn aanpak laat je eerst jezelf leren kennen: wie ben je en wat drijft je. Alleen vanuit de acceptatie van jezelf kan je veranderen, want iedere verandering moet vanuit jezelf komen. 

Individuele Coaching:
Op locatie, of bij jou thuis zullen we sessies van c.a 1.5 uur afspreken op een tijdstip dat voor jou goed uitkomt. Dit is ongeveer twee wekelijks omdat er tijd nodig is om sommige onderwerpen uit te diepen, of om mee te oefenen. Voor de locatie heb ik ook een alternatief, een heerlijke boswandeling of gewoon een wandeling door de polder is rustgevend en praat soms nog gemakkelijker als een vaste locatie. Alle gesprekken zijn natuurlijk vertrouwelijk. 

Email Coaching:
Bij Email coaching onderzoeken we samen naar wie je bent en waar je problemen vandaan komen. Een aantal testen op internet zijn dan ook de uitgangsbasis voor de hulp (therapie). Verder werken we vooral oplossingsgericht. Deze vorm van coaching geeft je een veilige afstand en alle ruimte om jezelf te mogen zijn. Ook bij deze vorm van coaching gelden alle regels rondom de vertrouwelijkheid van informatie.
–> Klik hier voor de kosten

Jeugdcoaching:
De Jeugd en zijn opvoeders staan van oudsher voor een moeilijke uitdaging. In deze tijd van extreem veel keuze’s is het extra moeilijk voor de jeugdigen om bijvoorbeeld school keuzes te maken. Maar ook voor de opvoeders is er een overvloed aan informatie en mogelijkheden beschikbaar. Vanuit de maatschappij ligt er een grote druk op een prestatie en financiën. Een andere dan gangbare richting kiezen wordt al snel door de omgeving afgeraden. Alle goed bedoelde adviezen helpen wel in het inzicht krijgen in de mogelijke keuzen, maar minder in welke het meest bij deze jeugdige past.
Vooral in de puberteit ontstaan er vaak spanningen, de puber wordt gedreven door zijn of haar hormonen. Deze puber heeft een door de natuur gedreven missie om zich los te maken uit zijn “nest” en te ontdekken wie hij of zij is om zich later in de maatschappij te kunnen vestigen. Hierdoor komen zowel de opvoeders als de puber in een proces van loslaten en leren.
Wat kan ik voor je betekenen:
Mijn aanpak laat je eerst jezelf leren kennen: wie ben je en wat drijft je. Dit kan je helpen om keuze’s te kunnen maken voor de toekomst. Het gaat hierbij om een zoektocht naar de mogelijkheden door middel van het in kaart brengen van kwaliteiten en vaardigheden in combinatie met het karakter.
Bij problemen:
De nadruk zal liggen op inzichten in de “problematiek” rondom het opgroeien en de invloed die je daarbij hebt op je omgeving. Alleen vanuit de acceptatie van jezelf kan je veranderen, want iedere verandering moet vanuit jezelf komen. 

Zakelijke Coaching:
Coaching in het bedrijfsleven is de sleutel tot betrokken en gemotiveerde werknemers. Wanneer we in ons werk weten wie we zijn met onze kwaliteiten en valkuilen dan kunnen we pas optimaal functioneren.

Kosten:
De kosten voor Coaching en Counseling hangen af van de wensen en de hoeveelheid sessies. Ondanks dat er kosten aan verbonden zijn is het goed om te weten dat investeren in je eigen geluk de meest waardevolle is waar je nog de rest van je leven van kan profiteren. Afhankelijk van je mogelijkheden kunnen we ook tot een afwijkende prijsafspraak komen! Weet dat er in 3 tot 5 sessies al heel veel bereikt kan worden.
–> Klik hier voor de kosten