Informatie

Mijn naam is Martin Ruis. Ik probeer te zijn wie ik ben. In mijn leven probeer ik stil te staan bij het leven zelf, te genieten van het moment. Dat kan zowel op mijn werk, in mijn relatie als de tijd die ik besteed met mijn kinderen. Ik zoek verdieping en verbinding. Van echt menselijk contact kan ik genieten en daar laad ik mij bij op. Een goed boek of een nieuw inzicht kunnen mij boeien en mijn interesse wekken.

Ik ben al meer dan 24 jaar werkzaam bij een groot chemisch bedrijf. In mijn dagelijks werk heb ik vooral veel leidinggevende ervaring en heb ik al met veel mensen mogen werken. Ik ben zelf opgegroeid in de techniek, maar ik heb een grote passie voor mensen. Aanvullend aan alle leiderschapstrainingen ben ik afgestudeerd als Bachelor in de Psychologie. 

Het is mijn passie om mensen te helpen zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen. Iedereen heeft in mijn ogen recht en de potentie om gelukkig te leven. Deze website is al 8 jaar actief en de coachingpraktijk is al meer dan 5 jaar officieel geregistreerd bij de kamer van koophandel. Kijk ook eens naar de reacties van voormalige klanten

In coaching zijn veel vormen en veel mogelijkheden ...ontdek in een GRATIS intake wat jou aanspreekt.
- Individuele coaching
- Relatie coaching
- Groep's coaching
- Counseling
- Life coaching
- Loopbaan coaching 

Wat kost Coaching of Counseling?
De ervaring leert dat een intake en maximaal vijf gesprekken voldoet. Email coaching is in de praktijk niet langer dan drie maanden, dus ook hier zullen de kosten reuze meevallen. Hoeveel geld mag jouw geluk kosten? 

€ 55,- Per sessie van ca 1 tot 1,5 uur *. (incl. 21 % BTW)
(*de prijs kan worden aangepast aan persoonlijke financiële situatie) 

€ 99,- Email coaching per maand. (incl. 21 % BTW)

€ 95,- Zakelijk tarief. (excl. 21 % BTW)

  Martin Ruis Coaching & Counseling, Baanhoek 178, 3361GN, Sliedrecht

 Martin@bewhoyouare.nl

  0184-414281 / 06-20616204